Pilgrimsvejen til Santiago de Compostela (ny 2018-udgave)

Pilgrimsvejen til Santiago de Compostela (ny 2018-udgave)
Forlag: Hovedland- 6. udgave
Forfatter: Henrik Tarp
Udgivelsesdato: 2018
ISBN: 978-87-7466-551-9
Pris: kr. 180
Sider: 232
Genre: Guides

Forfatter-profil

Henrik Tarp stiftede i 1999 foreningen af danske Santiago-pilgrimme og var dens formand indtil 2008. Han blev optaget og slået til ridder i La orden del Camino del Santiago i 2002 for at udbrede kendskabet til pilgrimsvejene i Danmark og Norden.

Bagsidetekst

I over 1000 år har mennesker fra hele verden valfartet til Santiago de Compostela. Af religiøse, men naturligvis også af en lang række andre årsager.

I dag vandrer hundredetusinder hvert år ad Jakobsvejen til Santiago de Compostela for at få en kulturel, men også en religiøs og i hvert fald en naturrig oplevelse langs den smukke og historisk betydningsfulde rute.
Pilgrimsvejen til Santiago de Compostela, der nu foreligger i 6. reviderede og udvidede udgave, beskriver hele ruten og giver praktiske oplysinger om forberedelser, priser, overnatnings-muligheder, åbningstider m.v. Der er detaljerede forslag til dagsvandringer, understøttet af kort. De vigtigste seværdigheder findes beskrevet i bogen.

I denne 6. Udgave er oversigtstabellen sidst i bogen udeladt. Den var brugbar for 15 år siden, men er det ikke mere. Ligeledes er litteraturlisten strøget. Vil du gerne se, hvad der er skrevet om pilgrimsvejene til Spanien, kan du på Foreningen af danske Santiagopilgrimmes hjemmeside finde den litteratur om pilgrimsvejene, der er udkommet på dansk. Til gengæld er 6. udgave udvidet med pilgrimsvejen ud til Muxia ved Atlanterhavet foruden mere end 800 større og mindre opdateringer.

Se også