Hærvejen – pilgrimsvejen fra Hirtshals/Frederikshavn til Danevirke

Hærvejen – pilgrimsvejen fra Hirtshals/Frederikshavn til Danevirke
Forlag: Hovedland
Forfatter: Henrik Tarp
Udgivelsesdato: 13. juni 2017
ISBN: 978-87-7070-532-5
Pris: 229,95 kr.
Sider: 156
Genre: Guides

Bagsidetekst

Henrik Tarp har skrevet den første guide til hele hærvejen, fra det nordligste Jylland til Danevirke. Især efter at vejen er blevet kortlagt med markeringer, er det nu muligt for enhver at gå hele vejen gennem Jylland. Helt til Dannevirke. Det er en vandring, der vil tage ca. 3 uger og er på ca. 500 km. Turen er mere primitive end den, man f. eks. kan opleve på Caminoen. Ved at gå kan den vandrende stadig opleve, hvor fantastisk et naturlandskab vi har i Danmark, hvor Hærvejen eller Oksevejen går igennem store fredede arealer. Og den “vilde” natur er alle vegne: brusende have, stille kyster, udstrakte plantager, hede, dybe hulveje og rislende vandløb. Om sommeren lyse nætter og om efteråret stjerneklare aftener, måske med ulve der tuder mod himlen…
Pilgrimsvejen fra Hirtshals/Frederikshavn til Danevirke er ledsaget af gode kort. Mulighederne for overnatning, herberer, B&B, hoteller, men også shelters eller bare steder, hvor du kan slå teltet op fremgår af teksten. Dagsmarcherne er på ca. 25 km. Bogen er illustreret, fortrinsvis med forfatterens egne fotos og er tillige forsynet med nytegnede kort.

Forlagets forfatter-profil

Henrik Tarp har tidligere skrevet Pilgrimsvejen til Santiago de Compostela, af pilgrimskontoret i Oslo karakteriseret som: ”Nordens bedste pilgrimsguide”.

Se også