Bestyrelsens medlemmer

Her kan du se bestyrelsens sammensætning, og se hvilke arbejdsområder de enkelte bestyrelsesmedlemmer beskæftiger sig med.

Vibeke Mørdrup

Formand
Vibeke Mørdrup

Bor i Emdrup, København
Mob: 2615 7173
Mail: v.moerdrup@gmail.com

Interesse for caminoen: Gik første gang Caminoen i 2006 og siden har jeg været afsted hvert år. Har interesseret mig for pilgrimsvejen de sidste 15 år, men har først kunne komme afsted i 2006.

Arbejdsområde i foreningen: Formand, medlem af stiudvalget, arrangerer foredrag.

Andre interesser: Har brugt en masse tid i Det Danske Spejderkorps. Medlem af menighedsrådet i Lundehus sogn.

Uddannelse, m.v.: Pædagog + årskursus.

Næstformand Carsten Maegaard

Næstformand
Carsten Maegaard

Bor i Sinding, 7400 Herning
Mobil: 61 69 72 73
Mail: maegaard.carsten@gmail.com

Interesse for caminoen: Jeg havde læst og hørt en del om caminoen siden 1990’erne, men kunne pga arbejde ikkekomme afsted før 2009. Siden har jeg været passioneret pilgrim. Har gået 3x Francés, 1x Primitivo, 1x Aragonés, 1x Sanabres, 2x Finistrerra og 1x Portugais fra Tui. Det der især trækker er natur, kultur, mennesker og spiritualitet.

Arbejdsområde i foreningen: Jylland og (andre) internationale kontakter.

Andre interesser:  Efter min pensionering i 2014 har jeg kastet mig over at ro havkajak. Danser argentinsk tango. Er med i ledelsen af Arkitetkforeningens Afd. Vestjylland. Skriver artikler og holder foredrag. Læser spansk om vinteren og praktiserer det om sommeren.

Uddannelse:  Tømrer, byggetekniker og arkitekt.

 

Troels Beck

Kasserer
Troels Beck

Bor i Vissenbjerg, Fyn
Mob: 20 66 26 49
mail: trbeck45@gmail.com

Interessen for caminoen fik jeg ud fra rejsebreve i Fyens Stiftstidende, skrevet af et ægtepar fra Nordfyn, som cyklede fra Odense til Santiago. Jeg var første gang i Santiago i 2004.

Arbejdsområde i foreningen: Medlem af sti-udvalget, som arbejder med afmærkning af ruterne igennem Danmark og i redaktionen for Pilgrimmen.

Andre interesser: Vil også gerne arbejde med pilgrimsture i Norden, Vadstena og Trondheim.

Uddannelse, m.v.: Har været konsulent indenfor DGI og i aftenskole regi. Seneste ni år indenfor rejsebranchen. Er nu ‘arbejdsfri’.

Tone Kirkeby

Bestyrelsesmedlem
Tone Kirkeby

Bor i Farum
Mobil: 23 98 55 02
Mail: tonekirkeby@yahoo.dk

Interesse for camionen: Hørte første gang om caminoen på en ferie i nordspaninen i 1992 og blev meget imponeret over de pilgrimme vi så vandrende langs vejen. Det satte nogle tanker og drømme i gang om at det skulle prøves en dag. I 2001 gik jeg den første del af den franske vej, fortsatte i 2004 og fuldførte i 2007. Har siden gået Nordruten og de første 400 km af Sølvruten fra Sevilla, samt mange kortere vandringer på caminoene i Spanien.

Arbejdsområde i foreningen: Bestyrelsesmedlem, står for kontakten med herberger i Spanien hvor vi aftaler ang. hospitaleros og har kontakten til de nordiske pilgrimsforeninger, derudover engageret i afmærkningen af pilgrimsruten gennem Danmark.

Andre interesser: Medejer af et gammelt træskib, kunst, kultur, vandreture

Uddannelse: Teknisk assistent, har arbejdet hos ingeniører og arkitekter, er nu gået på pension.

Grethe Dyrby

Bestyrelsesmedlem
Grethe Dyrby 

Bor i Skanderborg
Mobil: 41 42 04 22
Mail: grethedyrby@gmail.com

Interesse for caminoen: Efter store omvæltninger i mit liv gik jeg Caminoen i 2002 (SJPdP til Cap Finisterre). Siden har interessen for pilgrimsvandringen været stor. Jeg har vandret rigtig mange steder, bl.a. i Nepal og Peru, Mont Blanc, og i 2011 gik jeg flere gange på Hærvejen. Den vigtigste var med pilgrimspræsten Anette Foged Schultz +19 andre fra Viborg Domkirke først til grænsen, året efter til Bremen o.s.v. hele tiden mod Santiago. Siden har vi gået 2-3 uger hvert år, næste år forventer vi at komme til Le Puy. Nu går vi i små grupper, da det er meget svært at finde overnatninger til en større gruppe.

Arbejdsområde i foreningen: Arrangerer vandringer i Jylland og foreningens repræsentant i bestyrelsen for Foreningen Herberger langs Hærvejen.

Andre interesser: Roning – primært langtursroning. Som gl. spejder er jeg medlem af Sct. Georgs Gilderne i Skanderborg. Jeg arbejder aktivt for udbredning af viden om sygdommen osteoporose.

Uddannelse: pædagog og familierådgiver.

Bestyrelsesmedlem
Rikke Ærtebjerg

Bor i Jonstrup, Ballerup
Mob: 61 55 63 09
Mail: riaertebjerg@live.dk

Interesse for caminoen: Gik første gang Caminoen i 2011 og siden har jeg været afsted tre gange mere. Har interesseret mig for pilgrimsvejen siden Ken Follet skrev Jordens søjler, hvor jeg læste om Camino de Santiago første gang. Har også vandret Inka-stien i Peru, i Samaria-kløften på Kreta og vandreruter i Danmark.

Arbejdsområde i foreningen: Afventer.

Andre interesser: Initiativtager til og formand for foreningen Albergue Ballerup (Pilgrimsherberg), der har etableret og driver et pilgrimshus på den del af Caminoen, der går gennem Ballerup. Jeg er formand for afdelingsbestyrelsen i den almennyttige boligforening, jeg bor i, og aktiv sejler i egen 24-fods sejlbåd, som jeg har haft siden 2010.

Uddannelse, m.v.: Universitetsuddannelse i engelsk, projektledelse og ledelse fra bl.a. Syddansk Universitet i Kolding og Grafisk Højskole.

Bestyrelsesmedlem Hanne Vestenaa

Bestyrelsesmedlem
Hanna Vestenaa

Bor i Kalundborg
Mobil: 51646956
Mail: hvestenaa@gmail.com
 
Interesse for caminoen:  Jeg er 66 år og har været aktiv vandrer igennem mange år både i Norge, Sverige, Grønland og Danmark. Jeg var på min første pilgrimsvandring i 2001 og denne måde ikke bare vandre, men også få den åndelige dimension med, har jeg siden været grebet af. Min første vandring på Caminoen var i 2017 og denne pilgrimsvandring har påvirket mig stærkt siden. Jeg blev grebet af Caminoens natur, mennesker, mulighed for alenehed, kultur og åndelighed. Jeg har derfor også et ønske om at være med til at gøre pilgrimsvandring mere kendt og skabe muligheder herfor både herhjemme og ude i verden!
 
Arbejdsområde i foreningen: Fundraising. Europæiske kontakter. Kontakt til/med højskoler.
 
Andre interesser: Det frivillige arbejde har altid fyldt i mit liv fra jeg som helt ung var leder i FPF til jeg i dag har sagt ja til bestyrelsesarbejdet i Danske Santiagopilgrimme. 
Jeg spiller bridge, er økonomirådgiver for borgere med behov for hjælp til at få rettet op på økonomien, leder af en lokal læsegrupper og aktiv engageret i mit lokalsamfund.
 
Uddannelse: Jeg er uddannet sygeplejerske med en masteruddannelse fra RUC og har arbejdet med både den kliniske sygepleje, men også ledelse og udvikling. I dag er jeg pensioneret. Jeg er gift.

Foto på vej

Suppleant
Bøje Pedersen

Valgt på generalforsamlingen 2017.

Yderligere info på vej.

Foto på vej

Suppleant
Kenni Kofod

Valgt på generalforsamlingen 2018.

Yderligere info på vej.

Foto på vej

Suppleant
Bjarne Halgreen

Valgt på generalforsamlingen 2018.

Yderligere info på vej.

Yvonne Riise Kristensen

Sekretariatet
Yvonne Riise Kristensen

Bor i Stenløse
Tlf.: 53 54 10 19
Mail: sekretariat@santiagopilgrimme.dk

Interesse for caminoen: Har altid være aktiv og vandret meget, dog først i 2016 på kystcaminoen fra Porto.

Arbejdsområde i foreningen: Sekretariatet.

Uddannelse, m.v.: Socialpædagog. Har arbejdet en stor del af mit arbejdsliv i København Kommune på Aktivtetcenter med mange forskellige opgaver.