Bestyrelsens medlemmer

Her kan du se bestyrelsens sammensætning, og se hvilke arbejdsområder de enkelte bestyrelsesmedlemmer beskæftiger sig med.

Du kan også se, hvem du kan købe pilgrimspas hos, hvis det haster. Se markering

Vibeke Mørdrup

Formand
Vibeke Mørdrup

Horserødvej 2, 2100 København Ø
Mob: 26 15 71 73
Mail: v.moerdrup@gmail.com
   Her kan du købe pilgrimspas

Interesse for caminoen: Gik første gang Caminoen i 2006, og siden har jeg været afsted hvert år. Har interesseret mig for pilgrimsvejen de sidste 15 år, men har først kunne komme afsted i 2006.

Arbejdsområde i foreningen: Formand, medlem af stiudvalget, arrangerer foredrag. Medlem af bestyrelsen for Danske Kultur- og Pilgrimsruter.

Andre interesser: Har brugt en masse tid i Det Danske Spejderkorps. Medlem af menighedsrådet i Lundehus sogn.

Uddannelse, m.v.: Pædagog + årskursus. 

Næstformand Carsten Maegaard

Næstformand
Carsten Maegaard

Skoletoften 4, 7400 Herning
Mobil: 61 69 72 73
Mail: maegaard.carsten@gmail.com
   Her kan du købe pilgrimspas

Interesse for caminoen: Jeg havde læst og hørt en del om caminoen siden 1990’erne, men kunne pga. arbejde ikke komme afsted før 2009. Siden har jeg været passioneret pilgrim. Har gået Camino Francés tre gange, Camino Finisterre 2 gange og Primitivo, Aragonés, Sanabrés, og Portugues (fra Tui) en gang hver. Det, der især tiltrækker mig er natur, kultur, mennesker og spiritualitet.

Arbejdsområde i foreningen: Hærvejen, internationale kontakter, pr-ambassadør, fundraising.

Andre interesser:  Efter min pensionering i 2014 har jeg kastet mig over at ro havkajak. Danser argentinsk tango. Er med i ledelsen af Arkitektforeningens afdeling Vestjylland. Skriver artikler og holder foredrag. Læser spansk om vinteren og praktiserer det om sommeren.

Uddannelse:  Tømrer, byggetekniker og arkitekt.

Troels Beck

Kasserer
Troels Beck

Bellisvej 41, 5492 Vissenbjerg
Mob: 20 66 26 49
mail: trbeck45@gmail.com
  Her kan du købe pilgrimspas

Interessen for caminoen fik jeg ud fra rejsebreve i Fyens Stiftstidende, skrevet af et ægtepar fra Nordfyn, som cyklede fra Odense til Santiago. Jeg var første gang i Santiago i 2004.

Arbejdsområde i foreningen: Kasserer, Stigruppen Fyn, pr-ambassadør, medl. af bestyrelsen for Danske Kultur- og Pilgrimsruter.

Andre interesser: Vil også gerne arbejde med pilgrimsture i Norden, Vadstena og Trondheim.

Uddannelse, m.v.: Har været konsulent indenfor DGI og i aftenskole regi. Seneste ni år indenfor rejsebranchen. Er nu ‘arbejdsfri’.

Tone Kirkeby

Bestyrelsesmedlem
Tone Kirkeby

Egebakken 11, 3520 Farum
Mobil: 23 98 55 02
Mail: tonekirkeby@yahoo.dk
  Her kan du købe pilgrimspas

Interesse for caminoen: Hørte første gang om Caminoen på en ferie i Nordspanien i 1992 og blev meget imponeret over de pilgrimme, vi så vandrende langs vejen. Det satte nogle tanker og drømme i gang om, at det skulle prøves en dag. I 2001 gik jeg den første del af den franske vej, fortsatte i 2004 og fuldførte i 2007. Har siden gået Nordruten og de første 400 km af Sølvruten fra Sevilla, samt mange kortere vandringer på caminoerne i Spanien.

Arbejdsområde i foreningen: Bestyrelsesmedlem, står for kontakten med herberger i Spanien, hvor vi aftaler ang. hospitaleros og har kontakten til de nordiske pilgrimsforeninger, derudover engageret i afmærkningen af pilgrimsruten gennem Danmark.

Andre interesser: Medejer af et gammelt træskib, kunst, kultur, vandreture

Uddannelse: Teknisk assistent, har arbejdet hos ingeniører og arkitekter, er nu gået på pension.

Grethe Dyrby

Bestyrelsesmedlem
Grethe Dyrby 

Egevang 4, 8660 Skanderborg
Mobil: 41 42 04 22
Mail: grethedyrby@gmail.com
  Her kan du købe pilgrimspas

Interesse for caminoen: Efter store omvæltninger i mit liv gik jeg Caminoen i 2002 (SJPdP til Cap Finisterre). Siden har interessen for pilgrimsvandringen været stor. Jeg har vandret rigtig mange steder, bl.a. i Nepal og Peru, Mont Blanc, og i 2011 gik jeg flere gange på Hærvejen. Den vigtigste var med pilgrimspræsten Anette Foged Schultz og 19 andre fra Viborg Domkirke først til grænsen, året efter til Bremen o.s.v. hele tiden mod Santiago. Siden har vi gået 2-3 uger hvert år, næste år forventer vi at komme til Le Puy. Nu går vi i små grupper, da det er meget svært at finde overnatninger til en større gruppe.

Arbejdsområde i foreningen: Arrangerer vandringer i Jylland og er foreningens repræsentant i bestyrelsen for Foreningen Herberger langs Hærvejen.

Andre interesser: Roning – primært langtursroning. Som gammel spejder er jeg medlem af Sct. Georgs Gilderne i Skanderborg. Jeg arbejder aktivt for udbredning af viden om sygdommen osteoporose.

Uddannelse: pædagog og familierådgiver.

Bestyrelsesmedlem
Rikke Ærtebjerg

Pilgrimshuset Albergue Ballerup,
Præstevænget 10, 2750 Ballerup
Mob: 61 55 63 09
Mail: redaktionen@santiagopilgrimme.dk
 

Interesse for caminoen: Gik første gang Caminoen i 2011, og siden har jeg været afsted tre gange mere. Har interesseret mig for pilgrimsvejen siden Ken Follet skrev Jordens søjler, hvor jeg læste om Camino de Santiago første gang. Har også vandret Inka-stien i Peru, i Samaria-kløften på Kreta og vandreruter i Danmark.

Arbejdsområde i foreningen: Redaktør for medlemsbladet Pilgrimmen.

Andre interesser: Initiativtager til og formand for foreningen Albergue Ballerup (Pilgrimsherberg), der har etableret og driver et pilgrimshus på den del af Caminoen, der går gennem Ballerup. Jeg er formand for afdelingsbestyrelsen i den almennyttige boligforening, jeg bor i, og aktiv sejler i egen 24-fods sejlbåd, som jeg har haft siden 2010.

Uddannelse, m.v.: Universitetsuddannelse i engelsk, projektledelse og ledelse fra bl.a. Syddansk Universitet i Kolding og Grafisk Højskole.

Bestyrelsesmedlem Hanne Vestenaa

Bestyrelsesmedlem
Hanna Vestenaa

Strandgade 7, 4400 Kalundborg
Mobil: 51 64 69 56
Mail: hvestenaa@gmail.com
  Her kan du købe pilgrimspas
 
Interesse for caminoen:  Jeg er 66 år og har været aktiv vandrer igennem mange år både i Norge, Sverige, Grønland og Danmark. Jeg var på min første pilgrimsvandring i 2001 og denne måde ikke bare vandre, men også få den åndelige dimension med, har jeg siden været grebet af. Min første vandring på Caminoen var i 2017 og denne pilgrimsvandring har påvirket mig stærkt siden. Jeg blev grebet af Caminoens natur, mennesker, mulighed for alenehed, kultur og åndelighed. Jeg har derfor også et ønske om at være med til at gøre pilgrimsvandring mere kendt og skabe muligheder herfor både herhjemme og ude i verden!
 
Arbejdsområde i foreningen: Fundraising. Europæiske kontakter. Kontakt til/med højskoler.
 
Andre interesser: Det frivillige arbejde har altid fyldt i mit liv, fra jeg som helt ung var leder i FPF til jeg i dag har sagt ja til bestyrelsesarbejdet i Danske Santiagopilgrimme. 
Jeg spiller bridge, er økonomirådgiver for borgere med behov for hjælp til at få rettet op på økonomien, leder af en lokal læsegruppe og aktiv engageret i mit lokalsamfund.
 
Uddannelse: Jeg er uddannet sygeplejerske med en masteruddannelse fra RUC og har arbejdet med både den kliniske sygepleje, men også ledelse og udvikling. I dag er jeg pensioneret. Jeg er gift.

Foto på vej

Suppleant
Bøje Pedersen

Tlf. 41 19 34 10

Bestyrelsessuppleant Kenni Kofod

Nyhedsbrevsredaktør
Suppleant i bestyrelsen
Kenni Kofod

Mob. 61 28 08 91

Yvonne Riise Kristensen

Sekretariatet
Yvonne Riise Kristensen

Baneringen 41, 3660 Stenløse,
Tlf.: 53 54 10 19
Mail: sekretariat@santiagopilgrimme.dk 
   Her kan du købe pilgrimspas

Interesse for caminoen: Har altid være aktiv og vandret meget, dog først i 2016 på kystcaminoen fra Porto.

Arbejdsområde i foreningen: Sekretariatet.

Uddannelse, m.v.: Socialpædagog. Har arbejdet en stor del af mit arbejdsliv i København Kommune på Aktivitetscenter med mange forskellige opgaver.

Facebook
Erik Staffeldt (tovholder)

Asmussens allé 5, st.tv.
1808 Frederiksberg
Mob: 61 39 55 72 / 28 35 17 72
  Her kan du købe pilgrimspas


Webmaster
Marie Lau Florin

Nøddestien 4
3070 Snekkersten
Mob: 93 56 55 50
Mail: web@santiagopilgrimme.dk
  Her kan du købe pilgrimspas