Bestyrelsens medlemmer

Her kan du se bestyrelsens sammensætning, og se hvilke arbejdsområder de enkelte bestyrelsesmedlemmer beskæftiger sig med.

Du kan også se, hvem du kan købe pilgrimspas hos, hvis det haster. Se markering

Vibeke Mørdrup

Formand
Vibeke Mørdrup

Horserødvej 2, 2100 København Ø
Mob: 26 15 71 73
Mail: v.moerdrup@gmail.com
  Her kan du købe pilgrimspas

Interesse for caminoen: Gik første gang Caminoen i 2006, og siden har jeg været afsted hvert år. Har interesseret mig for pilgrimsvejen de sidste 20 år, men har først kunnet komme afsted i 2006.

Arbejdsområde i foreningen: Formand, medlem af stiudvalget, arrangerer foredrag. Medlem af bestyrelsen for Danske Kultur- og Pilgrimsruter. Samt arrangerer ture på Den Danske Pilgrimsrute og Hærvejen

Andre interesser: Har brugt en masse tid i Det Danske Spejderkorps. Medlem af menighedsrådet i Lundehus sogn.

Uddannelse, m.v.: Pædagog

Næstformand Carsten Maegaard

Næstformand
Carsten Maegaard

Skoletoften 4, 7400 Herning
Mobil: 61 69 72 73
Mail: maegaard.carsten@gmail.com
   Her kan du købe pilgrimspas

Interesse for caminoen: Jeg havde læst og hørt en del om caminoen siden 1990'erne, men kunne pga. arbejde ikke komme afsted før 2009. Siden har jeg været passioneret pilgrim. Har gået Camino Francés tre gange, Camino Finisterre 2 gange og Primitivo, Aragonés, Sanabrés, og Portugues (fra Tui) en gang hver. Det, der især tiltrækker mig er natur, kultur, mennesker og spiritualitet.

Arbejdsområde i foreningen: Hærvejen, internationale kontakter, pr-ambassadør, fundraising.

Andre interesser:  Efter min pensionering i 2014 har jeg kastet mig over at ro havkajak. Danser argentinsk tango. Er med i ledelsen af Arkitektforeningens afdeling Vestjylland. Skriver artikler og holder foredrag. Læser spansk om vinteren og praktiserer det om sommeren.

Uddannelse:  Tømrer, byggetekniker og arkitekt.

Kasserer
Troels Beck

Bellisvej 41, 5492 Vissenbjerg
Mob: 20 66 26 49
mail: trbeck45@gmail.com
  Her kan du købe pilgrimspas

Interessen for caminoen fik jeg ud fra rejsebreve i Fyens Stiftstidende, skrevet af et ægtepar fra Nordfyn, som cyklede fra Odense til Santiago. Jeg var første gang i Santiago i 2004.

Arbejdsområde i foreningen: Kasserer, Stigruppen Fyn, pr-ambassadør, medl. af bestyrelsen for Danske Kultur- og Pilgrimsruter.

Andre interesser: Vil også gerne arbejde med pilgrimsture i Norden, Vadstena og Trondheim.

Uddannelse, m.v.: Har været konsulent indenfor DGI og i aftenskole regi. Seneste ni år indenfor rejsebranchen. Er nu 'arbejdsfri'.

Tone Kirkeby

Bestyrelsesmedlem
Tone Kirkeby

Egebakken 11, 3520 Farum
Mobil: 23 98 55 02
Mail: tonekirkeby@yahoo.dk
  Her kan du købe pilgrimspas

Interesse for caminoen: Hørte første gang om Caminoen på en ferie i Nordspanien i 1992 og blev meget imponeret over de pilgrimme, vi så vandrende langs vejen. Det satte nogle tanker og drømme i gang om, at det skulle prøves en dag. I 2001 gik jeg den første del af den franske vej, fortsatte i 2004 og fuldførte i 2007. Har siden gået Nordruten og de første 400 km af Sølvruten fra Sevilla, samt mange kortere vandringer på caminoerne i Spanien.

Arbejdsområde i foreningen: Bestyrelsesmedlem, står for kontakten med herberger i Spanien, hvor vi aftaler ang. hospitaleros og har kontakten til de nordiske pilgrimsforeninger, derudover engageret i afmærkningen af pilgrimsruten gennem Danmark.

Andre interesser: Medejer af et gammelt træskib, kunst, kultur, vandreture

Uddannelse: Teknisk assistent, har arbejdet hos ingeniører og arkitekter, er nu gået på pension.

Bestyrelsesmedlem
Rikke Ærtebjerg

Pilgrimshuset Albergue Ballerup,
Præstevænget 10, 2750 Ballerup
Mob: 61 55 63 09
Mail: redaktionen@santiagopilgrimme.dk

  Her kan du købe pilgrimspas

Interesse for caminoen: Jeg gik min første camino i 2011, og har siden været af sted flere gange. Har interesseret mig for pilgrimsvejen siden Ken Follet skrev Jordens søjler, hvor jeg læste om Camino de Santiago første gang. Har også vandret Inka-stien i Peru, i Samaria-kløften på Kreta og flere vandreruter i Danmark.

Arbejdsområde i foreningen: Redaktør for medlemsbladet Pilgrimmen.
Andre interesser: Initiativtager til og formand for Foreningen Albergue Ballerup, der driver et pilgrimshus på den del af Den Danske Pilgrimsrute, der går gennem Ballerup. Jeg er desuden aktiv sejler i egen 24-fods sejlbåd.
Uddannelse, m.v.: Syddansk Universitet i Kolding, Grafisk Højskole.

Bestyrelsesmedlem Hanne Vestenaa

Bestyrelsesmedlem
Hanna Vestenaa

Strandstræde 7, 4400 Kalundborg
Mobil: 51 64 69 56
Mail: hvestenaa@gmail.com
  Her kan du købe pilgrimspas
 
Interesse for caminoen:  Jeg er 68 år og har været aktiv vandrer igennem mange år både i Norge, Sverige, Grønland, Himalaya, Peru, Spanien og Danmark
Jeg var på min første pilgrimsvandring i 2001 og denne måde at ikke bare vandre men også få den åndelige dimension med har jeg siden været grebet af. Min første vandring på Caminoen var i 2017 en pilgrimsvandring, der har påvirket mig stærkt siden. Jeg blev grebet af Caminoens natur, mennesker, mulighed for alenehed, kultur og åndelighed. Jeg har derfor også et ønske om at være med til at gøre pilgrimsvandring mere kendt og skabe muligheder herfor både herhjemme og ude i verden

!
 
Arbejdsområder i foreningen: 
Kasserer
Nordisk og øvrigt internationalt samarbejde
Primus motor i forhold til nedlæggelse af muslingeskaller ved Vejkirker og andre kirke på Den danske Pilgrimsrute.
 
Andre interesser: Det frivillige arbejde har altid fyldt i mit liv fra jeg som helt ung var leder i FPF til jeg i dag er med i bestyrelsen i Danske Santiagopilgrimme

Jeg spiller bridge, er økonomirådgiver for borgere med behov for hjælp til at få rettet op på økonomien, leder af en lokal læsegrupper og aktiv engageret i mit lokalsamfund.

 
Uddannelse: Jeg er sygeplejerske med en masteruddannelse fra RUC og har arbejdet med både den kliniske sygepleje, men også ledelse og udvikling samt en længere periode på Grønland. I dag er jeg pensioneret. Jeg er gift.

Suppleant
Bøje Pedersen

Tlf. 41 19 34 10

Suppleant
Jacob Rohd

Øvej 35
3550 Slangerup
Mail: rohd@privat.dk
Tlf. 24 98 59 35

Interesse for Caminoen: Jeg gik min første camino i 2017 sammen med min mor. Sidenhen har jeg vandret en del af Hærvejen, og i efteråret 2019 gik jeg den portugisiske camino fra Porto til Santiago.

Arbejdsområde i foreningen: Stigruppen.
Er derudover aktivt medlem af Foreningen Albergue Ballerup og er med til at planlægge vandringer der.

Yvonne Riise Kristensen

Sekretariatet
Yvonne Riise Kristensen

Baneringen 41, 3660 Stenløse,
Tlf.: 53 54 10 19
Mail: sekretariat@santiagopilgrimme.dk 
   Her kan du købe pilgrimspas

Interesse for caminoen: Har altid være aktiv og vandret meget, dog først i 2016 på kystcaminoen fra Porto.

Arbejdsområde i foreningen: Sekretariatet.

Uddannelse, m.v.: Socialpædagog. Har arbejdet en stor del af mit arbejdsliv i København Kommune på Aktivitetscenter med mange forskellige opgaver.

Facebook
Erik Staffeldt (tovholder)

Asmussens allé 5, st.tv.
1808 Frederiksberg
Mob: 61 39 55 72 / 28 35 17 72
  Her kan du købe pilgrimspas


Webmaster
Mail: web@santiagopilgrimme.dk