Bestyrelsens medlemmer

Her kan du se bestyrelsens sammensætning, og se hvilke arbejdsområder de enkelte bestyrelsesmedlemmer beskæftiger sig med.

Du kan også se, hvem du kan købe pilgrimspas hos, hvis det haster. Se markering

Formand
Carsten Maegaard
Skoletoften 4, 7400 Herning
Mobil: 6169 7273
Her kan du købe pilgrimspas
Interesse for caminoen: Jeg havde hørt om caminoen i begyndelsen af 1990’erne og blev nysgerrig. På grund af arbejde og familie gik jeg min første, Camino Francés i 2009 og blev totalt indtaget i friheden, enkeltheden, bekymringsløsheden og fællesskabet. Har siden gået Francés igen, del Norte, Aragonés, Primitivo, Sanabrés, Portugais, samt i Franken og Bayern. Ofte kombinerer jeg med kulturoplevelser på steder og i byer. Sidst på camino del Norte besøgte jeg Cueva de Altamira, hvor man har fundet 18.000 år gamle hulemalerier.
Arbejdsområder i foreningen: Internationale kontakter, foreningens historie og forbedring af Den Danske Pilgrimsrute, samt nu formand
Andre interesser: Uddannet arkitekt og driver en lille pensionisttegnestue. Ror havkajak. Passer somme tider børnebørn, pt i DK og i Grønland. Holder foredrag, skriver artikler og går til spansk på aftenskole. Taler og skriver dansk, svensk, engelsk,tysk og taler fransk og spansk (med plads til forbedringer).
Næstformand
Rikke Ærtebjerg
Pilgrimshuset Albergue Ballerup, Præstevænget 10, 2750 Ballerup
Mobil: 6155 6309
Her kan du købe pilgrimspas
Interesse for caminoen: Gik camino første gang i 2011, og har i 2022 gået hele Camino Fracés til Finisterre. Har også vandret Hærvejen, Den Danske Pilgrimsrute fra Helsingør til Rødby Færge, Gendarmstien, Inka-stien i Peru og Samaria-kløften på Kreta.
Arbejdsområder i foreningen: Redaktør for medlemsbladet Pilgrimmen. Annoncørkontakt.
Andre interesser: Initiativtager til og formand for Foreningen Albergue Ballerup, der driver et pilgrimshus på den del af Den Danske Pilgrimsrute, der går gennem Ballerup og formand for Ballerup Sogns menighedsråd.
Uddannelse: Syddansk Universitet i Kolding, Grafisk Højskole.
Kasserer
Hanna Vestenaa
Strandstræde 7, 4400 Kalundborg
Mobil: 5164 6956
Her kan du købe pilgrimspas
Interesse for caminoen: Jeg er 68 år og har været aktiv vandrer igennem mange år både i Norge, Sverige, Grønland, Himalaya, Peru, Spanien og Danmark Jeg var på min første pilgrimsvandring i 2001 og denne måde at ikke bare vandre men også få den åndelige dimension med har jeg siden været grebet af. Min første vandring på Caminoen var i 2017 en pilgrimsvandring, der har påvirket mig stærkt siden. Jeg blev grebet af Caminoens natur, mennesker, mulighed for alenehed, kultur og åndelighed. Jeg har derfor også et ønske om at være med til at gøre pilgrimsvandring mere kendt og skabe muligheder herfor både herhjemme og ude i verden!
Arbejdsområder i foreningen: Ud over kassererposten nyhedsbrevet, internationalt samarbejde. Primus motor i forbindelse med nedlæggelse af muslingeskaller ved Vejkirker og andre kirke på Den danske Pilgrimsrute.
Andre interesser: Det frivillige arbejde har altid fyldt i mit liv fra jeg som helt ung var leder i FPF til jeg i dag er med i bestyrelsen. Jeg spiller bridge, er økonomirådgiver for borgere med behov for hjælp til at få rettet op på økonomien, leder af en lokal læsegrupper og aktiv engageret i mit lokalsamfund.
UddannelseJeg er sygeplejerske med en masteruddannelse fra RUC og har arbejdet med både den kliniske sygepleje, men også ledelse og udvikling samt en længere periode på Grønland. I dag er jeg pensioneret. Jeg er gift.
Bestyrelsesmedlem
Bøje Pedersen
Mobil: 4119 3410
Bestyrelsesmedlem
Jeanette Hounsgaard
Islandsvej 16, 5500 Middelfart
Mobil: 2137 4293
Interesse for caminoen: Det er så spændende at vandre, har vandret hele den franske. Ville ønske at der var en lov, der siger, at alle skal gå caminoen. Fantastisk historisk vej, flere skal have øjnene op for denne mulighed.
Arbejdsområder i foreningen: Internationalt samarbejde
UddannelseMaskiningeniør
Bestyrelsesmedlem
John Stævngaard
Blåbærvej 22 4873 Væggerløse
Mobil: 2119 3413
Her kan du købe pilgrimspas
Interesse for caminoen: Har vandret The Great Glen Way i Skotland og skal gå min første Camino i maj 2022. Det bliver Camino Francés.
Arbejdsområder i foreningen: Nyhedsbrevet sammen med Hanna, Hospetaleros sammen med Tone.
Andre interesser: Mange års erfaring med bestyrelsesarbejde. Praktisk arbejde ved årsmøder og bestyrelsesmøder
Uddannelse: Har lang økonomisk uddannelse fra bank og kreditforening, senest 26 år i KommuneKredit
Bestyrelsesmedlem
Tone Kirkeby
Stavnsholthave 47, 3520 Farum
Mobil: 2398 5502
Interesse for caminoen: Hørte første gang om Caminoen på en ferie i Nordspanien i 1992 og blev meget imponeret over de pilgrimme, vi så vandrende langs vejen. Det satte nogle tanker og drømme i gang om, at det skulle prøves en dag. I 2001 gik jeg den første del af den franske vej, fortsatte i 2004 og fuldførte i 2007. Har siden gået Nordruten og de første 400 km af Sølvruten fra Sevilla, samt mange kortere vandringer på caminoerne i Spanien.
Arbejdsområder i foreningen: Kontakten med herberger i Spanien, hvor vi aftaler ang. hospitaleros og har kontakten til de nordiske pilgrimsforeninger, derudover engageret i afmærkningen af pilgrimsruten gennem Danmark.
Andre interesser: Medejer af et gammelt træskib, kunst, kultur, vandreture
UddannelseTeknisk assistent, har arbejdet hos ingeniører og arkitekter, er nu gået på pension.
Suppleant
Jacob Rohd
Øvej 35 3550 Slangerup
Mobil: 2498 5935
Interesse for caminoen: Jeg gik min første camino i 2017 sammen med min mor. Sidenhen har jeg vandret en del af Hærvejen, og i efteråret 2019 gik jeg den portugisiske camino fra Porto til Santiago.
Arbejdsområder i foreningen: Stigruppen. Er derudover aktivt medlem af Foreningen Albergue Ballerup og er med til at planlægge vandringer der.
Andre interesser:
Uddannelse
Sekretariatet
Yvonne Riise Kristensen
Baneringen 41, 3660 Stenløse
Mobil: 5354 1019
Her kan du købe pilgrimspas
Interesse for caminoen: Har altid være aktiv og vandret meget, dog først i 2016 på kystcaminoen fra Porto.
Arbejdsområder i foreningen: Sekretariatet
UddannelseSocialpædagog. Har arbejdet en stor del af mit arbejdsliv i København Kommune på Aktivitetscenter med mange forskellige opgaver
Ingen webredaktør i øjeblikket