Tilbud om deltagelse i guidet vandring på Camino de Manzanal – 22. juni til 02. juli 2023

Link til fuld beskrivelse af turen her

Dette er en luksusudgave af caminovandring. Overnatningsstederne er primært hoteller. Endog bedre hoteller op til ****. Det ene sted, hvor der er tale om et albergue, er der mulighed for et  dobbeltværelse. Desuden ligger der her et hotel, der kan benyttes, på den anden side af gaden. På et af hotellerne har jeg haft en utilfredsstillende oplevelse. Men der er ikke andre muligheder i dette område. Der er endnu ikke fundet spisesteder til aftensmad. Men det vil der blive. Alle overnatningssteder serverer morgenmad. Frokost vil vi skulle finde ud af undervejs. Enten på en bar, indkøb i en butik eller med forplejning fra overnatningsstedet.

Enhver rimelig fit person vil kunne magte turen uden den store fortræning. Men man bør have gået mindst et par vandreture på 20 – 25 km pr. dag i ugerne op til, man vil foretage denne vandring.
Max. 8 personer. Inkl. guide, entréer, overnatning, morgen- og aftensmad kr. 5.050,- Prisen er baseret på overnatninger i dobbeltværelse eller tresengs værelse. De fleste steder tages for maden udgangspunkt i menu del día (dagens menu) på de respektive spisesteder. Drikkevarer og transport til og fra Danmark er ikke inkluderet i prisen. BEMÆRK: Der er enkelte af overnatningsstederne, der har meget begrænsede pladser. Primært gælder det Montealegre, og har de ikke plads, kan det være nødvendigt at aflyse turen. Der er absolut ikke andre overnatningsmuligheder i dette område. Er du interesseret, er det derfor vigtigt, du melder til så hurtigt som muligt. Ved tilmelding vil der skulle erlægges et depositum på 500,-. For yderligere oplysninger, se mine dagbogsnotater og billedserier på santiagopilgrimmes web-site og/ eller kontakt undertegnede:

E-mail: junkerpoulsen@gmail.com

Dato: 22. juni, 2023
Slutter: 2. juli, 2023
Pris: 5.050

Kommende aktiviteter

Lejre – Hvalsø – Torsdag den 23. marts 2023

Italien – Vandrerejse og Kultur – 16. til 23. august 2023

Andalusien 03. til 10. juni 2023

Vandring fra Odense til Lund i Sverige – 28. august til 9. september 2023

De fynske alper – Onsdag den 21. juni 2023

Mols Bjerge – 5. til 7. juni 2023