Foredragsholdere

Leder du efter en foredragsholder, der kan fortælle om pilgrimsruten til Santiago de Compostela, eller har du selv lyst til at fortælle andre om dine oplevelser?

Alle pilgrimme og andre vandrere får særlige oplevelser på vejen, som i århundreder har trukket pilgrimme fra Norden og hele verden til sig. Kulturen, historien, personlige og religiøse oplevelser, kædet sammen med samværet med pilgrimme fra hele verden frem mod målet sætter spor. Efter vandringen er vi fyldt med indtryk og oplevelser, som vi ønsker at dele.

En række medlemmer af Danske Santiagopilgrimme holder foredrag rundt omkring i landet, så du vil kunne finde en foredragsholder tæt på dig.

Find foredragsholdere

Vil du Har du også lyst til at holde foredrag om din vandring eller andre emner med særlig fokus på pilgrimsvandring, kan du som medlem blive oprettet som foredragsholder.

Send en mail med de nødvendige oplysninger om dig selv og dit foredrag i PDF-format. Så ajourfører vi listen hurtigst muligt.

Send dine oplysninger til Erik Staffeldt, som er ansvarlig for Foredragsholdere:
erikstaffeldt@me.com

Beskriv: