Udsat grundet covid-19 – Vintervandring Allerød – Høje Tåstrup 16.-17. januar 2021

Vinterlandskab

Vinterlandskab. Foto: Rikke Ærtebjerg.

To dages vandring med overnatning i Pilgrimshuset i Ballerup - først til mølle p gr a corona

Udsat indtil coronaen tillader afholdelse

… ad Den Danske Pilgrimsrute  – KUN FOR MEDLEMMER af Foreningen af Danske Santiagopilgrimme

Vi mødes lørdag morgen kl. 9.00 ved Pilgrimshuset Albergue Ballerup, Præstevænget 10, 2750 Ballerup og følges derfra med bus/tog til Allerød. Derfra vandrer vi fra Allerød til Ballerup (24 km), hvor vi efter en kort andagt i Ballerup Kirke (hvis vi har lyst), bliver indkvarteret i Pilgrimshuset, hvor vi laver aftensmad, og spiser og hygger sammen. Der er håndsprit til rådighed i huset og plads til at vi kan holde afstand, både når vi spiser og når vi sover.

Søndag vandrer vi fra Ballerup til Høje Tåstrup (14 km), hvorfra de, der skal retur, sammen følges tilbage til Ballerup.

Turen koster 300 kr. pr. person, der inkluderer overnatning, aftensmad, morgenmad og madpakke på dag 2. Man skal selv medbringe madpakke og drikkevarer på dag 1. Det er muligt at ankomme fredag aften og overnatte i Pilgrimshuset, hvis man ønsker det (mod betaling). Der er lagen og hovedpude med betræk i Pilgrimshuset, du skal selv medbringe sovepose.

Deltagerantal: Max. 10 personer. Tilmelding efter først til mølle-princippet til hvestenaa@gmail.com. Betal på MobilePay til Hanna Vestenaa, nr. 30867110 – husk navn!

Rikke Ærtebjerg og Hanna Vestenaa er turledere

Husk de øvrige retningslinjer: Hold afstand, host eller nys i ærmet, sprit af og bliv hjemme, hvis du føler dig sløj. Husk desuden mundbind til færdsel i butikker og offentlig transport.


Dato: 16.-17. januar 2021

Tidspunkt: lørdag kl. 9:00

Pris: 300 kr.

Kategori: Gennemførte aktiviteter