Starthjælp til nye pilgrimme

Tirsdag den 5. september mødes en gruppe på 8 nybegynderpilgrimme og jeg på Herberget i Ronchesvalles og følges de næste 5 dage med mig som guide. Derefter kan alle klare sig selv eller sammen som de vil.

Der er blevet én plads ledig (14. august), så hvis du føler behov for at starte din første camino i trygt selskab, er du velkommen. Du betaler selv rejse og overnatninger mm. men arrangementet er som sådan et gratis tilbud fra Foreningen af Danske Santiagopilgrimme.

Vi mødes i lufthavnen i Biarritz kl 17.05 hvortil der er fly fra Kbh og Billund via London. Jeg har bestilt bus til Ronchesvalles, aftensmad og overnatning dér og næste nat i Zubiri.

Vil du på Caminoen og har brug for lidt hjælp på vejen, er der en fint tilbud her: Foreningen af danske Santiagopilgrimme stiller med en erfaren pilgrim nogle dage. I følges ad og lærer rytmen og vandringen at kende. Hvordan man finder vej, overnatningssteder, restauranter og barer, venner osv.Ideen er at give dig og 5-7 andre pilgrimme støtte de første 4-5 dage til at finde din måde at vandre Caminoen på. Derefter fortsætter du på egen hånd – enten alene eller sammen med én, eller flere fra gruppen, eller andre, som vi møder på vejen. Herefter går den erfarne pilgrim sine ‘egne veje’. Henvendelse til maegaard.carsten@gmail.com


Dato: 5. september

Pris: Gratis for medlemmer af Foreningen af Danske Santiagopilgrimme

Kategori: Gennemførte aktiviteter