Pilgrimsvandring – gør drøm til virkelighed 28. november

Formand Karin Førslev på en vandring.

Flere erfarne pilgrimme fra Roskilde Pilgrimsforening fortæller deres oplevelser på caminoen. Tilmelding 25. november. Betal med MobilePay.

Nogle af Roskilde Pilgrimsforenings mest berejste medlemmer fortæller om deres mange erfaring fra vandringer i Europa incl. Danmark. Hvordan kan man få drømmene ud i virkeligheden. Har du længe gået og overvejet, om det er noget for dig, så kom og bliv inspireret.

Pilgrimsvandring er en dejlig interesse, med fantastiske oplevelser på mange planer. Det er en interesse, som er sund, relativ billig og for alle aldersklasser, både unge, ældre og alle dem midt imellem.

4-5 af de mest erfarne medlemmer vil vise billeder og komme med anekdoter fra deres vandringer under fremmede himmelstrøg.

Hvis man for første gang vil kaste sig ud i dette eventyr, så er det nu, at det er en god idé at begynde at planlægge.

På mødet kan man få inspiration til at vælge rute, indkøb af udstyr m.m.

Kom til en hyggelig og inspirerende aften i Guldaldersalen på Hotel Prindsen, ZleepHotel Roskilde, Algade 13, Roskilde. Der serveres kaffe/the og den berømte Santiagokage. Forhåndstilmelding og betaling 135 kr. på  MobilePay 40 10 40 98 er nødvendigt. Evt. spørgsmål kan sendes til Karin.foerslev@gmail.comel. 40104098.

Entrebetalingen giver mulighed for gratis medlemsskab af Roskilde Pilgrimsforening året ud. Der vil være mulighed for deltagelse i Adventsvandringen 1. december med efterfølgende gløgg og æbleskiver.

Tilmelding senest 25. november


Dato: Onsdag den 28. november 2018

Tidspunkt: 19:00

Pris: kr. 135.

Kategori: Gennemførte vandringer