IMG_2258

Bestyrelsen for Foreningen Danske Santiagopilgrimme
- som den ser ud efter generalforsamlingen i efteråret 2015

Vibeke Mørdrup
DSC02978
Emdrup, København
Mob: 2615 7173
Mail: v.moerdrup@gmail.com
Interesse for caminoen:
Gik første gang Caminoen i 2006 og siden har jeg været afsted hvert år. Har interesseret mig for pilgrimsvejen de sidste 15 år, men har først kunne komme afsted i 2006.

Arbejdsområde i foreningen: formand, medlem af stiudvalget, arrangerer foredrag.

Andre interesser: Har brugt en masse tid i Det Danske Spejderkorps. Medlem af menighedsrådet i Lundehus sogn.

Uddannelse, m.v.:
Pædagog + årskursus.


Henrik Friediger

IMG_2617
Virum
Mob.: 2892 1632
henrikfriediger@gmail.com
Interesse for caminoen: Vandrede første gang på Caminoen i 1992. Siden har Caminoerne været en væsentlig del af mit liv, og jeg har vel brugt i alt halvandet år af mit liv på de spanske pilgrimsveje i de 20 år.

Arbejdsområde i foreningen: redaktør af Pilgrimmen. Har arrangeret foreningens årlige endagsvandringer på Sjælland i fire år og - sammen med Niels Henrik Lieberkind - arrangeret og gennemført gruppevandringer på Caminoen i samarbejde med Nordfyns Folkehøjskole.

Andre interesser: Har udgivet ’Mig og Caminoen’ på Borgens forlag. Den er udsolgt men kan lånes på biblioteket og hentes som gratis e-bog på foreningens hjemmeside. Næstformand i Kongens Lyngby sogns menighedsråd og arrangør af pilgrimsvandringer i den sammenhæng. Ser med begejstring på pilgrimsaktiviteter, der er blomstret op i folkekirkeligt regi i Danmark og glæder mig over, hvordan inspirationen fra den spanske Camino de Santiago finder sine danske former.

Uddannelse, m.v.: Pensioneret, uddannet cand. pæd. i pædagogik, arbejdede som undervisningskonsulent i Undervisningsministeriet.Troels Beck
IMG_2611
Vissenbjerg
Mob: 2066 2649
mail:
trbeck45@gmail.com
Interessen for caminoen fik jeg ud fra rejsebreve i Fyens Stiftstidende, skrevet af et ægtepar fra Nordfyn, som cyklede fra Odense til Santiago. Jeg var første gang i Santiago i 2004.
Arbejdsområde i foreningen: bestyrelsesmedlem, er med i 'sti-gruppen', som arbejder med afmærkning af ruterne igennem Danmark, i redaktionen for Pilgrimmen.

Andre interesser: Vil også gerne arbejde med pilgrimsture i Norden, Vadstena og Trondheim.

Uddannelse, m.v.: Har været konsulent indenfor DGI og i aftenskole regi. Seneste ni år indenfor rejsebranchen. Er nu 'arbejdsfri'.


Erik Staffeldt
IMG_2614
Frederiksberg
Mob: 2835 1772
Mail: erikstaffeldt@me.com

Interesse for caminoen: Gik på caminoen 1. gang 2005 - som "middel" til overgang fra arbejdsliv til "3.alder", siden på camino 2005 og 2011, hospitalero 2012 og 2013.

Arbejdsområde i foreningen: bestyrelsesmedlem, webredaktør, i redaktionen for Pilgrimmen.

Andre interesser: cykling, kunst.

Uddannelse, m.v.: journalist.


Tone Kirkeby
Tone
Farum
Mobil: 2398 5502
Mail: tonekirkeby@yahoo.dk
Interesse for camionen: Hørte første gang om caminoen på en ferie I nordspaninen i 1992 og blev meget imponeret over de pilgrimme vi så vandrende langs vejen. Det satte nogle tanker og drømme i gang om at det skulle prøves en dag. I 2001 gik jeg den første del af den franske vej, fortsatte i 2004 og fuldførte i 2007. Efteråret 2012 gik jeg de første 300 km af sølvvejen fra Sevilla, resten nåes forhåbentlig i 2014.

Arbejdsområde i foreningen: Bestyrelsesmedlem, med i gruppen som arbejder med kontakt til udenlandske pilgrimsforeninger. Og engageret i afmærkningen af pilgrimsruten gennem Danmark, Hospitalerosformidling

Andre interesser: Medejer af et gammelt træskib, kunst, kultur, vandreture

Uddannelse: Teknisk assistent, arbejder på arkitekttegnestue

Leon Johansen
leon1
Ringsted
Mobil: 2067 3100
Mail: leonjohansen@yahoo.dk
Min interessere for caminoen kom, efter at flere i min familie havde gået den fransk rute. Efter et længere sygdomsforløb var overstået, besluttede min kone og jeg at gå Caminoen i 2009.
Derefter var det sket, vi blev grebet, og har siden gået hvert år, på forskellige ruter i både Spanien, Portugal og Frankrig, og nye caminoer venter heldigvis.

Arbejdsområde i foreningen: Kasserer.

Andre interesseområder:
Revisor i Ringsted Svømmeklub, Medlem af bestyrelsen i Ringsted Sportscenter
Frivillig i Røde Kors. Historie – Bøger.

Arbejdsliv/uddannelse: Merkonom/Teknonom indenfor økonomi, arbejdet med økonomi hele mit
arbejdsliv på flere plan.

Grethe Dyrby
P1060282 Dyrby
Skanderborg
Mobil: 4142 0422
Mail: grethedyrby@gmail.com
Min interesse for Caminoen opstod sådan: Efter store omvæltninger i mit liv gik jeg Caminoen i 2002 (SJPdP til Cap Finisterre). Siden har interessen for pilgrimsvandringen været stor. Jeg har vandret rigtig mange steder, bl.a. i Nepal og Peru, Mont Blanc, og i 2011 gik jeg flere gange på Hærvejen. Den vigtigste var med pilgrimspræsten Anette Foged Schultz +19 andre fra Viborg Domkirke først til grænsen, året efter til Bremen o.s.v. hele tiden mod Santiago. Siden har vi gået 2-3 uger hvert år, næste år forventer vi at komme til Le Puy. Nu går vi i små grupper, da det er meget svært at finde overnatninger til en større gruppe.

Arbejdsområde i foreningen: arrangere vandringer i Jylland og foreningens repræsentant i bestyrelsen for Foreningen Herberger langs Hærvejen.

Andre interesser: Roning - primært langtursroning. Som gl. spejder er jeg medlem af Sct. Georgs Gilderne i Skanderborg. Jeg arbejder aktivt for udbredning af viden om sygdommen osteoporose.

Uddannelse: pædagog og familierådgiver.

SEKRETARIATET:

Peter Glunz
IMG_2623
Køge
Mob: 5354 1019
Mail: peter@glunz.dk
Interesse for Caminoen: gik første gang Camino Francés fra SJPDP til Santiago i 2005 sammen med min kone Carina Glunz, i 2010 kørte jeg Camino Del Norte med hund & bil (p.g.a. forudgående operation) fra Køge til Santiago og videre til Cap Finisterre. I 2012 en uge hospitalero i Astorga sammen med min kone, som jeg vandrer med i Sydtirol (Seiseralm & omkring Naturns) samt i Østrig.


Arbejdsområde i foreningen: i redaktionen for og teknisk arrangør af Pilgrimmen, webmaster.

Andre interesser: fotografering og billedbehandling og al' slags teknik & videnskab og i særdeleshed Apple Computer ( www.applejuice.dk )

Uddannelse, m.v.: som reprotekniker hos Axel Springer forlag i Hamborg, grundlagt Glunz & Jensen A/S (www.glunz-jensen.com ) CV på www.glunz.dk