Camino 2015 274

Pilgrimsvandring på Caminoen i Spanien foråret 2018

Trænger du til ro, fordybelse og tid til refleksion, så tag med på caminoen i Spanien.

Vi tager af sted i små hold på max 12 personer (inkl. to guider) så det er en lille tryg gruppe, du kommer til at vandre i. En guide der går forrest og en der går bagerst.
Det er ingen betingelse, at du går sammen med gruppen hele tiden. Du kan også vælge at gå alene en dag (eller flere), gå sammen med andre (fremmede du møder på din vej) eller måske "bare" med en fra gruppen. Alt efter hvad du lige har lyst til den dag.

Turen foregår fra den 12. – 22. maj 2018 og seneste tilmelding er den 1. marts 2018. Tilmeld dig inden den 1. januar og spar 500 kr.

Du kan vælge Classic-turen eller Deluxe-turen, alt efter om du har lyst til selv at bære din bagage og prøve at bo på herberg samt pensionater, eller om du foretrækker at få din bagage kørt og overnatte på hotel og pensionater i stedet. På Deluxe-turen bliver du også transporteret på vores regning, hvis en dag benene svigter.

Deluxe-turen indeholder også guidet bustur til Finisterre. Den kan dog tilkøbes på Classic-turen.
Pilgrimsvandringen er ofte en rejse i sig selv, men også ro, tid til fordybelse, langsommelighed, enkelthed, fællesskab, latter, stille stunder og nye venskaber er en del af vandringen.

Vi vandrer de sidste 140 km ind til Santiago de Compostela og vi bruger 8 dage på at vandre. Turen varer 11 dage i alt. Læs mere
her. Turen er arrangeret af ”Rejsen for dig”.